Topo-Immo

Je uitgemeten kans - toren van speelkaarten met alle teamleden van topo-immo

Topo-immo BV is een landmeet- en vastgoedkantoor met vestigingen in Denderhoutem (Haaltert) en Liedekerke en is actief in regio Haaltert, Ninove, Denderleeuw, Geraardsbergen, Herzele, Brakel, Liedekerke, Roosdaal, Affligem en omstreken.
Door de combinatie van zowel landmeten als vastgoedbemiddeling proberen wij onze klanten een zo breed mogelijk aanbod aan te bieden waardoor wij de centrale plaats zijn voor al hun vragen rond topografie en immobiliën.

  • Topo (kort voor topografie) : Onder deze noemer bieden wij u een ruime dienstverlening inzake landmeten, schattingen, opmetingen, verkavelingen, plaatsbeschrijvingen, stedenbouwkundige attesten en algemene adviezen.
    Steeds grondig, degelijk en met kennis van zaken.
  • Immo (kort voor immobiliën) : Vastgoedbemiddeling met hart en ziel!

Tevens bieden wij extra diensten aan als de opmaak van elektrische keuringen, EPC (Energie Prestatie Certificaat), alsook uw partner bij projectontwikkeling. Daarnaast is het ook onze missie om een langdurige partner te zijn voor al onze klanten en hen zo goed mogelijk bij te staan met raad en daad.

Ons team

Pieter Muylaert
Pieter Muylaert
Beëdigd Landmeter-Expert & Bestuurder
Toen ik in 2013 Landmeetkantoor TOPO-IMMO oprichtte, had ik een duidelijke visie voor ogen: een one-stop-shop creëren voor zowel immobiliën als topografie. Nu, enkele jaren later, heeft ons dynamische en innovatief team zich ontpopt tot dé referentie in het arrondissement Aalst.
Thomas Hooge
Thomas Hooge
Vastgoed Adviseur
Ik ben een echte familieman. ‘s Avonds thuis kunnen komen: dat is en blijft het beste gevoel. Een nest dat ik iedereen toewens.
Nicolaas Hooge
Nicolaas Hooge
Vastgoed Adviseur
Gewoon doen! Dat is mijn motto in het leven. Geen woorden, maar daden. Daarnaast ben ik een echte levensgenieter met een sportief hart.
Casper Hoogerwerf
Casper Hoogerwerf
Vastgoed Adviseur
Ik ga altijd op het doel af en hou nog meer van scoren. In m’n vrije tijd voetbal ik namelijk in clubverband. En tijdens de werkuren? Dan leef ik helemaal voor vastgoed.
Ellen De Backer
Ellen De Backer
Vastgoed Adviseur Nieuwbouw
Als goedlachse dierenvriend ben ik altijd te vinden voor een praatje over koetjes en kalfjes. Maar vergis je niet: dit bezig bijtje is echt gebeten door de immo-microbe!
Berdien Van Waeyenberge
Berdien Van Waeyenberge
Office Manager Denderhoutem
Een office manager is een echte duizendpoot: terwijl mijn collega’s zich volledig focussen op jouw vastgoed zorg ik ervoor dat ook achter de schermen alles op wieltjes loopt.
Vincent De Schepper
Vincent De Schepper
Legal
Vastgoed werd mij met de paplepel ingegeven en is een tweede thuis voor mij. Daarnaast zet ik als legal expert m’n tanden graag in complexe vraagstukken … en als rasechte levensgenieter uiteraard ook in steak friet.
Steve Musschebroeck
Steve Musschebroeck
Office manager Liedekerke
Een sociaal beestje in hart en nieren dat gelukkig wordt van anderen te kunnen helpen. Ideaal voor mijn job als office manager! Naast de werkvloer fleur ik helemaal op in het gezelschap van mijn familie en huisdieren. Tot slot sla ik graag een pluimpje op het badmintonveld.
Liam Vanderperren
Liam Vanderperren
Vastgoed Adviseur Verhuur / Verkoop
Als een sociaal en goedlachs persoon hou ik ervan om in interactie te zijn met mensen. Dit in combinatie met gedrevenheid en een passie voor vastgoed, zorgt ervoor dat ik in deze job de uitdaging vind die ik wil. The only way to do great work, is to love what you do!
Kantoorhond Boris
Kantoorhond Boris
Elke dag kom ik met mijn baasje mee naar kantoor. Naast lekjes geven, is mijn leukste taak zorgen voor minder stress op de werkvloer en een betere sfeer met mijn kwispelende staart! Ik ben dol op ravotten, en een aai vind ik ook heel leuk!
Uw pand verkopen