Over ons

TOPO-IMMO BV is een landmeet- en vastgoedkantoor met vestigingen in Denderhoutem (Haaltert), Liedekerke en Lennik, en is actief in regio Haaltert, Ninove, Denderleeuw, Geraardsbergen, Herzele, Brakel, Liedekerke, Roosdaal, Affligem, Lennik, Roosdaal, Dilbeek, Sint-Pieters-Leeuw, Ternat, Pepingen en omstreken.
Door de combinatie van zowel landmeten als vastgoedbemiddeling proberen wij onze klanten een zo breed mogelijk aanbod aan te bieden waardoor wij de centrale plaats zijn voor al hun vragen rond topografie en immobiliën.

  • Topo (kort voor topografie) : Onder deze noemer bieden wij u een ruime dienstverlening inzake landmeten, schattingen, opmetingen, verkavelingen, plaatsbeschrijvingen, stedenbouwkundige attesten en algemene adviezen.
    Steeds grondig, degelijk en met kennis van zaken.
  • Immo (kort voor immobiliën) : Vastgoedbemiddeling met hart en ziel!

Tevens bieden wij extra diensten aan als de opmaak van elektrische keuringen, EPC (Energie Prestatie Certificaat), alsook uw partner bij projectontwikkeling. Daarnaast is het ook onze missie om een langdurige partner te zijn voor al onze klanten en hen zo goed mogelijk bij te staan met raad en daad.

Ons team

Pieter Muylaert
Pieter Muylaert
Beëdigd Landmeter-Expert & Bestuurder
In 2013 legde ik de basis voor Landmeetkantoor TOPO-IMMO met een heldere visie: een alles-in-één bestemming creëren voor vastgoed en topografie. Vandaag, enkele jaren verder, heeft ons dynamische en innovatieve team zijn stempel gedrukt op de uitgestrekte regio van het Pajottenland en het arrondissement Aalst.
Thomas Hooge
Thomas Hooge
Vastgoed Adviseur
Ik ben een echte familieman. ‘s Avonds thuis kunnen komen: dat is en blijft het beste gevoel. Een nest dat ik iedereen toewens.
Nicolaas Hooge
Nicolaas Hooge
Vastgoed Adviseur
Gewoon doen! Dat is mijn motto in het leven. Geen woorden, maar daden. Daarnaast ben ik een echte levensgenieter met een sportief hart.
Casper Hoogerwerf
Casper Hoogerwerf
Vastgoed Adviseur
Ik ga altijd op het doel af en hou nog meer van scoren. In m’n vrije tijd voetbal ik namelijk in clubverband. En tijdens de werkuren? Dan leef ik helemaal voor vastgoed.
Ellen De Backer
Ellen De Backer
Vastgoed Adviseur Nieuwbouw
Als goedlachse dierenvriend ben ik altijd te vinden voor een praatje over koetjes en kalfjes. Maar vergis je niet: dit bezig bijtje is echt gebeten door de immo-microbe!
Berdien Van Waeyenberge
Berdien Van Waeyenberge
Vastgoed Adviseur
‘Pluk de dag’ is mijn levensmotto. Liefst in goed gezelschap en op een plek waar je écht graag bent. Ook als het gaat over commercieel vastgoed. Als adviseur zoek ik graag naar zo’n match voor jou.
Liam Vanderperren
Liam Vanderperren
Vastgoed Adviseur Verhuur / Verkoop
Als een sociaal en goedlachs persoon hou ik ervan om in interactie te zijn met mensen. Dit in combinatie met gedrevenheid en een passie voor vastgoed, zorgt ervoor dat ik in deze job de uitdaging vind die ik wil. The only way to do great work, is to love what you do!
Arno De Mesmaeker
Arno De Mesmaeker
Vastgoedmakelaar
Hulpvaardig met een luisterend oor. Twee eigenschappen die voor mij het verschil maken om koper en verkoper bij elkaar te brengen. Als jonge papa geniet ik ook enorm van de kleine dingen in het leven.
Annelien Roelandt
Annelien Roelandt
Office Manager
Anderen helpen maakt me gelukkig. Of het nu op kantoor is om een optimale dienstverlening te garanderen, of thuis om mijn gezin te vertroetelen. Ik ga altijd voor de extra (s)mile en hou er dan ook van om voortdurend bij te leren.
Steve Musschebroeck
Steve Musschebroeck
Office manager Liedekerke
Een sociaal beestje in hart en nieren dat gelukkig wordt van anderen te kunnen helpen. Ideaal voor mijn job als office manager! Naast de werkvloer fleur ik helemaal op in het gezelschap van mijn familie en huisdieren. Tot slot sla ik graag een pluimpje op het badmintonveld.
Vincent De Schepper
Vincent De Schepper
Vastgoedmakelaar l Legal
Vastgoed werd mij met de paplepel ingegeven en is een tweede thuis voor mij. Daarnaast zet ik als legal expert m’n tanden graag in complexe vraagstukken … en als rasechte levensgenieter uiteraard ook in steak friet.
Evelyne Vanderjeugd
Evelyne Vanderjeugd
Vastgoedexpert Verhuur
Het leven is leuker als je er 200% voor gaat. Binnen het team kan je bij mij terecht voor advies op maat rond (ver)huren. Daarbuiten omring ik me graag met vrienden en ben ik altijd te vinden voor een reisavontuur. De flauwe mopjes moet je er wel bij nemen.
Soraya De Troyer
Soraya De Troyer
Legal Expert
De kleine lettertjes van de wet hebben voor mij geen geheimen. Jouw juridisch vraagstuk rond vastgoed los ik dan ook met plezier op. M’n favoriete wettekst? Art. 1 van Wet S. De Troyer: gij zult tijd maken voor vrienden, shoppen en uit te eten gaan! Niet noodzakelijk in die volgorde.
Niels Van der Elst
Landmeter-Expert
Als deeltijds praktijkdocent aan de Universiteit Gent deel ik mijn kennis met de landmeters van morgen. In mijn vrije tijd meet ik mezelf liever tegen m’n tegenstanders op het tennisveld. Of trek ik eropuit om verre oorden te verkennen.
Apollonia Van Houts
Apollonia Van Houts
Accountancy
Lenni Van Ransbeeck
Lenni Van Ransbeeck
Office Manager
Mensen verder helpen met de glimlach geeft me energie. Als echte teamplayer sta ik ik klaar met een luisterend oor en breng ik graag een vleugje humor in stressvolle situaties.
Lies Malderie
Lies Malderie
Vastgoed Adviseur
Het mooiste aan mijn job? De mensen een stukje ontzorgen. Dat geeft me een fijn gevoel. En wanneer je de uitdagingen als kansen ziet, kan je heel wat bereiken!
Tibo Ockerman
Tibo Ockerman
Vastgoed Adviseur
Ik hou ervan om mensen te ondersteunen doorheen de verschillende fases van hun vastgoeddroom. Als verkoper zijn mijn sociale karakter en aanstekelijk optimisme mijn geheime wapen. Verder geniet ik van een goed glas wijn en een gezellig etentje.
Kantoorhond Boris
Kantoorhond Boris
Elke dag kom ik met mijn baasje mee naar kantoor. Naast lekjes geven, is mijn leukste taak zorgen voor minder stress op de werkvloer en een betere sfeer met mijn kwispelende staart! Ik ben dol op ravotten, en een aai vind ik ook heel leuk!
Uw pand verkopen