Topo-Immo

TOPO-IMMO is het enige landmeet- en vastgoedkantoor in regio Haaltert, Ninove, Geraardsbergen en omstreken.
Door de combinatie van zowel landmeten als vastgoedbemiddeling proberen wij onze klanten een zo breed mogelijk aanbod aan te bieden waardoor wij de centrale plaats zijn voor al hun vragen rond topografie en immobiliën.

  • Topo (kort voor topografie) : Onder deze noemer bieden wij u een ruime dienstverlening inzake landmeten, schattingen, opmetingen, verkavelingen, plaatsbeschrijvingen, stedenbouwkundige attesten en algemene adviezen.
    Steeds grondig, degelijk en met kennis van zaken.
  • Immo (kort voor immobiliën) : Vastgoedbemiddeling met hart en ziel!

Tevens bieden wij extra diensten aan als de opmaak van elektrische keuringen, EPC (Energie Prestatie Certificaat), alsook uw partner bij projectontwikkeling. Daarnaast is het ook onze missie om een langdurige partner te zijn voor al onze klanten en hen zo goed mogelijk bij te staan met raad en daad.

Ons team

Pieter Muylaert
Pieter Muylaert
Beëdigd Landmeter-Expert & Zaakvoerder
Toen ik in 2013 Landmeetkantoor TOPO-IMMO oprichtte, had ik een duidelijke visie voor ogen: een one-stop-shop creëren voor zowel immobiliën als topografie. Nu, enkele jaren later, heeft ons dynamische en innovatief team zich ontpopt tot dé referentie in het arrondissement Aalst.
Thomas Hooge
Thomas Hooge
Vastgoed Adviseur
Ik ben een echte familieman. ‘s Avonds thuis kunnen komen: dat is en blijft het beste gevoel. Een nest dat ik iedereen toewens.
Saimen De Laeter
Saimen De Laeter
Vastgoed Adviseur
Elke inkoop en verkoop is het begin van een nieuw hoofdstuk voor zowel koper als verkoper. De tijd kunnen maken om te luisteren naar jouw unieke verhaal – da’s wat mijn job écht leuk maakt.
Nicolaas Hooge
Nicolaas Hooge
Vastgoed Adviseur
Gewoon doen! Dat is mijn motto in het leven. Geen woorden, maar daden. Daarnaast ben ik een echte levensgenieter met een sportief hart.
Casper Hoogerwerf
Casper Hoogerwerf
Vastgoed Adviseur
Ik ga altijd op het doel af en hou nog meer van scoren. In m’n vrije tijd voetbal ik namelijk in clubverband. En tijdens de werkuren? Dan leef ik helemaal voor vastgoed.
Ellen De Backer
Ellen De Backer
Vastgoed Adviseur
Als goedlachse dierenvriend ben ik altijd te vinden voor een praatje over koetjes en kalfjes. Maar vergis je niet: dit bezig bijtje is echt gebeten door de immo-microbe!
Berdien Van Waeyenberge
Berdien Van Waeyenberge
Office Manager
Een office manager is een echte duizendpoot: terwijl mijn collega’s zich volledig focussen op jouw vastgoed zorg ik ervoor dat ook achter de schermen alles op wieltjes loopt. Daarnaast ben ik de trotse mama van Mauro en onze twee hondjes.
Brent De Ganseman
Brent De Ganseman
Paralegal
Als klant wil je niet alleen dat je dossier vlekkeloos afgehandeld wordt, maar ook communicatie en transparantie zijn in de vastgoedwereld heel belangrijk! Wanneer ik niet met immo bezig ben, geniet ik van films, wandelingen met mijn Grieks adoptiehondje of een goed glas rode wijn.
Nick Van Gucht
Nick Van Gucht
Vastgoed Adviseur Verhuur
De weg voorruit is altijd rechtdoor. Ik ben geen twijfelaar, maar werk daadkrachtig richting mijn doel. Daarbuiten ben ik vooral sportief bezig en geniet ik wel eens van een terrasje in de zomer
Uw pand verkopen