TOPO-IMMO Lennik

Ninoofsesteenweg 84
1750 Lennik

Openingsuren

Maandag
Op afspraak & 13:00-17:30
Dinsdag
09:30-12:00 & 13:00-17:00
Woensdag
09:30-12:00 & 13:00-17:00
Donderdag
09:30-12:00 & 13:00-17:00
Vrijdag
09:30-12:00 & 13:00-17:00
Zaterdag
Op afspraak

TOPO-IMMO Lennik

Pieter Muylaert
Pieter Muylaert
Beëdigd Landmeter-Expert & Bestuurder
In 2013 legde ik de basis voor Landmeetkantoor TOPO-IMMO met een heldere visie: een alles-in-één bestemming creëren voor vastgoed en topografie. Vandaag, enkele jaren verder, heeft ons dynamische en innovatieve team zijn stempel gedrukt op de uitgestrekte regio van het Pajottenland en het arrondissement Aalst.
Vincent De Schepper
Vincent De Schepper
Vastgoedmakelaar l Legal
Vastgoed werd mij met de paplepel ingegeven en is een tweede thuis voor mij. Daarnaast zet ik als legal expert m’n tanden graag in complexe vraagstukken … en als rasechte levensgenieter uiteraard ook in steak friet.
Liam Vanderperren
Liam Vanderperren
Vastgoed Adviseur Verhuur / Verkoop
Als een sociaal en goedlachs persoon hou ik ervan om in interactie te zijn met mensen. Dit in combinatie met gedrevenheid en een passie voor vastgoed, zorgt ervoor dat ik in deze job de uitdaging vind die ik wil. The only way to do great work, is to love what you do!
Arno De Mesmaeker
Arno De Mesmaeker
Vastgoedmakelaar
Hulpvaardig met een luisterend oor. Twee eigenschappen die voor mij het verschil maken om koper en verkoper bij elkaar te brengen. Als jonge papa geniet ik ook enorm van de kleine dingen in het leven.
Lenni Van Ransbeeck
Lenni Van Ransbeeck
Office Manager
Mensen verder helpen met de glimlach geeft me energie. Als echte teamplayer sta ik ik klaar met een luisterend oor en breng ik graag een vleugje humor in stressvolle situaties.
Lies Malderie
Lies Malderie
Vastgoed Adviseur
Het mooiste aan mijn job? De mensen een stukje ontzorgen. Dat geeft me een fijn gevoel. En wanneer je de uitdagingen als kansen ziet, kan je heel wat bereiken!
Tibo Ockerman
Tibo Ockerman
Vastgoed Adviseur
Ik hou ervan om mensen te ondersteunen doorheen de verschillende fases van hun vastgoeddroom. Als verkoper zijn mijn sociale karakter en aanstekelijk optimisme mijn geheime wapen. Verder geniet ik van een goed glas wijn en een gezellig etentje.
Uw pand verkopen