TOPO-IMMO Liedekerke

Stationsstraat 120
1770 Liedekerke

Openingsuren

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
09:30-12:00 & op afspraak
Woensdag
09:30-12:00 & op afspraak
Donderdag
09:30-12:00 & op afspraak
Vrijdag
09:30-12:00 & op afspraak
Zaterdag
Op afspraak

ONS TEAM

Pieter Muylaert
Pieter Muylaert
Beëdigd Landmeter-Expert & Bestuurder
Toen ik in 2013 Landmeetkantoor TOPO-IMMO oprichtte, had ik een duidelijke visie voor ogen: een one-stop-shop creëren voor zowel immobiliën als topografie. Nu, enkele jaren later, heeft ons dynamische en innovatief team zich ontpopt tot dé referentie in het arrondissement Aalst.
Vincent De Schepper
Vincent De Schepper
Legal
Vastgoed werd mij met de paplepel ingegeven en is een tweede thuis voor mij. Daarnaast zet ik als legal expert m’n tanden graag in complexe vraagstukken … en als rasechte levensgenieter uiteraard ook in steak friet.
Steve Musschebroeck
Steve Musschebroeck
Office manager Liedekerke
Een sociaal beestje in hart en nieren dat gelukkig wordt van anderen te kunnen helpen. Ideaal voor mijn job als office manager! Naast de werkvloer fleur ik helemaal op in het gezelschap van mijn familie en huisdieren. Tot slot sla ik graag een pluimpje op het badmintonveld.
Ellen De Backer
Ellen De Backer
Vastgoed Adviseur Nieuwbouw
Als goedlachse dierenvriend ben ik altijd te vinden voor een praatje over koetjes en kalfjes. Maar vergis je niet: dit bezig bijtje is echt gebeten door de immo-microbe!
Nick Van Gucht
Nick Van Gucht
Vastgoed Adviseur Verhuur / Verkoop
De weg voorruit is altijd rechtdoor. Ik ben geen twijfelaar, maar werk daadkrachtig richting mijn doel. Daarbuiten ben ik vooral sportief bezig en geniet ik wel eens van een terrasje in de zomer
Nicolaas Hooge
Nicolaas Hooge
Vastgoed Adviseur
Gewoon doen! Dat is mijn motto in het leven. Geen woorden, maar daden. Daarnaast ben ik een echte levensgenieter met een sportief hart.
Niels Van der Elst
Landmeter-Expert
Kantoorhond Boris
Kantoorhond Boris
Elke dag kom ik met mijn baasje mee naar kantoor. Naast lekjes geven, is mijn leukste taak zorgen voor minder stress op de werkvloer en een betere sfeer met mijn kwispelende staart! Ik ben dol op ravotten, en een aai vind ik ook heel leuk!

TOPO-IMMO Liedekerke

Rondleiding in TOPO-IMMO Liedekerke
Uw pand verkopen