17 februari 2021
Wat bepaalt de waarde van vastgoed?
Wanneer je beslist om je woning te koop aan te bieden, wil je een realistische maar interessante prijs. Op welke basis wordt deze verkoopprijs bepaald door Landmeetkantoor Topo-Immo?
26 januari 2021
Verlaagde registratierechten bij aankoop woning
Koopt u in het jaar 2021 nog een woning aan? Dan maakt u kans op verlaagde registratierechten! Let wel dat u aan bepaalde voorwaarden zal moeten voldoen.
5 januari 2021
Woon je beter in de stad of op het platteland?
Ben jij opgegroeid op het platteland en kan je je niet voorstellen hoe het zou zijn om in een drukke stad te leven of is het net andersom? Een belangrijke keuze bij de aankoop van een woning!
22 september 2020
Nieuwbouw of renovatie?
Nieuwbouw of renovatie? Een groot dilemma waarbij wij even de voor - en nadelen voor je opsommen.
24 augustus 2020
EPC attest verplicht voor gemeenschappelijke delen vanaf 2022
Vanaf 2022 wordt het EPC attest verplicht voor de gemeenschappelijke delen van appartementsgebouwen.
13 juli 2020
Vacature BIV makelaar Liedekerke
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je een voorliefde voor vastgoed? Onze nieuwe vacature als BIV vastgoedmakelaar is misschien iets voor jou?
woning of appartement
2 juni 2020
Woning of appartement: 4 tips die je helpen beslissen
Je bent klaar om alleen te gaan wonen of zou graag samenwonen met je partner. Kies je dan best voor een woning of toch beter een appartement?
27 mei 2020
Investeren in vastgoed, koop je een appartement of een huis?
De waarde van vastgoed blijft stabiel en wanneer je de investering goed aanpakt, kan je later doorverkopen met winst. Maar investeer je dan best in een appartement of huis? We helpen je op weg.
17 mei 2020
Waarom in 2020 nog zonnepanelen plaatsen?
Zonnepanelen zijn nog steeds zeer populair in ons land. De kwaliteit ervan wordt ook steeds beter, ze hebben een lange levensduur, zijn onderhoudsvriendelijk en je energiefactuur daalt er fors door.
17 februari 2020
Registratierechten Vlaanderen: dit verandert er in 2020
Registratierechten of verkooprechten zijn eenmalige kosten die je betaalt bij de aankoop van een woning of bouwgrond. In Vlaanderen betaalde je sinds de zomer van 2018 doorgaans 10% of 7%....
verkooprechten, registratierechten, vlaanderen
20 november 2019
Hoeveel registratierechten betaal je in Vlaanderen?
Als je een woning of bouwgrond koopt, zal je ook eenmalige verkooprechten moeten betalen – in de volksmond hoor je hier ook vaak de term ‘registratierechten’. Waar vroeger sprake was van het...
Uw pand verkopen