8 november 2022
Het verplichte asbestattest voor jou uitgelegd!
Vanaf 23 november 2022 voert Vlaanderen een verplicht asbestattest in. Ontdek hier waarvoor het attest dient en wanneer het attest verplicht is.
Renovatieplannen voor woning met lage EPC-waarde (E/F)
15 september 2022
Renovatieplicht voor lage EPC-waardes: ook voor jou?
Vanaf 2023 is de renovatieplicht een feit in Vlaanderen. Ontdek hier wat dat betekent voor jou en hoe je je EPC-waarde slim verbetert.
18 oktober 2021
Registratierechten 2022 in 4 feiten
Wordt een huis kopen gemakkelijker dankzij de verlaagde registratierechten in Vlaanderen? Hier zijn 4 dingen die je moet weten over de nieuwe regeling!
22 september 2020
Nieuwbouw of renovatie?
Nieuwbouw of renovatie? Een groot dilemma waarbij wij even de voor - en nadelen voor je opsommen.
14 september 2020
Kopen of huren? Dit zijn de voordelen en nadelen
Een woning kopen of huren? Als je uitkijkt naar een nieuwe woonst heb je jezelf die vraag waarschijnlijk al gesteld. In deze post overlopen we samen met jou de belangrijkste voor- en nadelen.
woning of appartement
2 juni 2020
Woning of appartement: 4 tips die je helpen beslissen
Je bent klaar om alleen te gaan wonen of zou graag samenwonen met je partner. Kies je dan best voor een woning of toch beter een appartement?
17 mei 2020
Waarom in 2020 nog zonnepanelen plaatsen?
Zonnepanelen zijn nog steeds zeer populair in ons land. De kwaliteit ervan wordt ook steeds beter, ze hebben een lange levensduur, zijn onderhoudsvriendelijk en je energiefactuur daalt er fors door.
verkooprechten, registratierechten, vlaanderen
20 november 2019
Hoeveel registratierechten betaal je in Vlaanderen?
Als je een woning of bouwgrond koopt, zal je ook eenmalige verkooprechten moeten betalen – in de volksmond hoor je hier ook vaak de term ‘registratierechten’. Waar vroeger sprake was van het...
Uw pand verkopen