Reviews

Geen fan van verkooppraatjes? Mooi, wij ook niet. Daarom vragen we ook altijd wat onze klanten van ons denken. Het resultaat ontdek je hier! Heb jij via ons een woning verkocht of verhuurd? Mail je review gerust naar info@topo-immo.be! We publiceren ‘m graag op deze pagina.

Zeer positief, snel resultaat, maar bovenal zeer vriendelijke en gevatte aanpak door Ellen. Steeds correct, doet wat ze belooft en is altijd bereikbaar. 10/10 voor Ellen en voor Topo Immo.

Luc Van der Eecken

Super service ontvangen, nemen je alle zorgen uit handen!

Familie Denis – Delbaere (Ilse Delbaer, Bjorn Denis, Senne, Steffie en Caro) - Outer

Heel professionele samenwerking met Pieter. Altijd heel vriendelijk gepaard met een correcte en vlotte communicatie.

Vincent Rombaut - Investr

Wij deden binnen onze familie al meermaals beroep op jullie diensten zowel op vlak van verhuur als verkoop. Wat ons telkens opvalt is de jonge dynamiek van de medewerkers. Gedreven om snel te verkopen starten jullie met de juiste omkadering, duidelijke afspraken over prijs en opvolging, sfeervolle professionele foto’s en een omschrijving die de troeven van het pand beklemtoont. Eens iemand geïnteresseerd de woning bezoekt, slagen jullie erin jullie eigen enthousiasme over te brengen op de koper/huurder en dat, gevolgd door de korte opvolging en grote flexibiliteit en beschikbaarheid van jullie kant, is volgens ons dan ook het recept van jullie grote succes. Door de uitbreiding van jullie team hebben jullie ook diversiteit in persoonlijkheden gecreëerd zodat elke klant nu ook aansluiting kan vinden bij de diverse stijl van één van jullie.

Familie Kiekens – Barbieur (Nathalie, Olivier, Thune, Warre en Viktor) - Denderhoutem

Pieter en zijn team zijn on-waarschijnlijk professioneel en goed in wat ze doen. Ik zou hen blindelings aanbevelen voor eender welke vastgoedtransactie, in ons geval een verkoop die binnen de maand afgerond was. Volledige ontzorging, op elke vraag een antwoord, eerlijke gang van zaken,... Kortom: TOP!

Christophe - Aalst

Sinds jaren heb ik met Pieter en zijn team contact, dit als leverancier van hun interne software. Door de sympathieke en eerlijke sfeer die het team uitstraalt en nastreeft is het een plezier om met Topo-immo samen te werken.

Gaëtan Van Hauwermeiren - leverancier Zabun

Daar mijn ouderlijk huis op 25 km van mijn woonst staat, werd Topo-Immo ingeschakeld om het pand te verkopen. Door een goede inschatting van de verkoopprijs werd het pand op 5 maanden verkocht.

Goede afwikkeling van alle administratieve documenten (EPC, notaris, ...). Vlotte communicatie en duidelijke afspraken. Makelaarskantoor dat ik kan aanbevelen.

Familie Ponchaut (Marc en Hilde) - Zwalm

Extreem professionele no-nonsens aanpak. Geen woorden, maar daden...TOP!

Familie Haegeman – Van Vlaenderen (Matthias en Joke) - Denderhoutem

Vriendelijk, professioneel, snel en met kennis van zaken! Zowel voor verkoop als verhuur zeer tevreden.

Familie Van Hecke – Bogaert (Tom, Evelien en Leonie) - Aalst

Zeer aangenaam zaken doen met dit immokantoor! Correcte en degelijke service. Pieter en zijn team werken met veel passie voor klanten en de zaak. Ondernemers zoals ik het graag heb!

Familie Chevalier – Van Der Linden (Kristof, Kathy en Vince) - Denderhoutem

Zeer tevreden! Alles is vlot en correct verlopen. Ons huis was na het eerste bezoek al verkocht. Wij zijn heel blij dat we met het TOPO team in zee zijn gegaan. Een aanrader voor wie zorgeloos zijn huis wil verkopen!

Marijke en Willy - Iddergem

Jong en gedreven team. Jullie uiterst professionele en correcte aanpak boezemt onmiddellijk vertrouwen in. Prettig samenwerken. Proficiat!

Familie De Cock – Gillioen (André en Thierry) - Denderhoutem
Uw pand verkopen